Snöskottning

Vi närmar oss vintersäsongen och därmed snöskottning. Vi hjälps som vanligt åt med snöskottningen som vi brukar. Snöskyffel kommer att ställas fram på -1tr och vid huvudentrén står skyffeln inne i soprummet.

Kallt i lägenheter

Vi har haft problem med att det är väldigt kallt i vissa lägenheter. Därför kommer Robert att gå runt, till den som önskar, och mäta om det är OK vattencirkulation i våra element. Vi har också ökat på värmen till 22° och har samma temperatur både dag och natt. Den som vill att Robert kommer förbi, lägger en lapp i Stjernstedts brevlåda, så tar han kontakt med er.

 Fläktljud

Efter ventilationskontrollen har somliga fått högre fläktljud i lägenheterna. Det är viktigt att man inte stryper luftintagen under fönstren helt. Det måste komma in luft för att fläkten ska fungera korrekt.

När man inte lagar mat ska köksfläktens spjäll vara stängt.

Vädring på balkonger

Vädring på balkongerna får ske med sunt förnuft. Skaka dock aldrig dina mattor på balkongen. Så här års är problemet mindre då man inte sitter på balkongen men till sommarhalvåret igen är det inte så kul om någon skakar exempelvis sina sängkläder när man sitter och äter på balkongen. Damm flyger även uppåt.